Eigenlijk zijn ze best schattig, deze gezichtjes voor Halloween 😉 En je kunt er ook hele leuke dingen mee maken! Gewoon op een pompoen plakken, hoef je ook niet te snijden. Nadeel is dan wel dat  je geen lichtschijnsel door de gaten krijgt. Dus wat je dan beter kunt doen is dit ontwerp als mal gebruiken. Plak de gezichten op de pompoen en snij hier omheen. Weet je ook zeker dat je pompoen gezicht een beetje symmetrisch is…dat lukt mij nooit zo goed.

spooky-facesMaar op een ballon plakken kan ook, of op een lichtje, of een kaartje of alvast aan de slag met een lampion voor 11 november!  Dat laatste is wel een leuke uitdaging… onze oudste wil nog we langs de deuren maar maakt in de klas geen lampion meer.

Op 11 november ben ik niet eens thuis, dan sta ik op de Hobby & Vrije tijd beurs in het WTC- Leeuwarden met mijn Stampin-Up workshops. Ben je ook creatief en kom je uit het noorden?  Dan ben je van harte welkom van 11 tot en met 13 november. Gratis heen? Dat kan ook nog, ik mag kaartjes uitdelen 😉

beurs-wtc-leeuwarden-kaartjes-winnen

Maar eerst een lampion, komen we op terug!

Update 12:00
Dat was best snel he 😉 En toch heb ik er echt al een lampion van gemaakt, het bestand daarvoor kun je hieronder downloaden. Uiteraard heb je daarnaast het bestand van de week nodig om de gezichtjes in te zetten. Zoals je ziet staat mijn silhouette op verhuisdozen, we gaan dan niet verhuizen maar we staan wel voor een verbouwing. Dus of ik voldoende tijd en ruimte heb om de komende weken het bestand van de week te gebruiken durf ik nog niet te zeggen. Maar over een maand moet alles klaar zijn dus daar hopen we op. Wens me sterkte want het wordt natuurlijk eerst een bende voordat het weer mooi wordt…
lampion-voor-halloween-pompoen-gezicht

Download hier het snijbestand voor de lampion:lampion-pompoen-halloween

*Suze*

 

NB. Pompoenen niet leuk? Ik heb ook nog een minion lampion van vorig jaar.