Have a Hoot – vrolijke uiltjes

✨Uilskuikens!✨

Wat zijn deze uilskuikens toch vrolijk. En sommige uiltjes verliefd en de anderen weer bang. En wat zou er in het kadootje zitten?  Deze stempelset is deze week (46) mijn product van de week. Dat betekent dat ik er woensdag live op Facebook een demonstratie mee geef. Het eindresultaat kun je woensdag hier, en op Facebook en op YouTube vinden.

Komende woensdag is het 11 november en dan vieren we Sint Maarten, het lijkt me daarom leuk om iets met traktaties te gaan maken. Ik denk dat de kinderen die langs de deur komen ze erg leuk zullen vinden.  Of komen ze vooral voor het snoep? Ik zal het zin ieder geval leuk vinden om de traktaties te maken!

Kom je kijken? Woensdag 11 november om 12:30 op Facebook.

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.