Heb je al een nieuwe verjaardagskalender?

Ikke wel, ik heb er zelf eentje gemaakt met de SU kit ‘ perpetual birthday kalender’ . De kit heeft heel veel leuke materialen om een mooie kalender samen te stellen. De stempel set maakt het helemaal compleet. De stempelset is ook perfect voor andere projecten, ik heb er bijvoorbeeld een serie verjaardagskaarten mee gemaakt.

Wil je mijn kalender zien? Hij staat op film 😉

https://youtu.be/vGAsFXyTh0w?t=1s

Vandaag ook weer nieuwe Stampin Up aanbiedingen in de weekly deals. Deze set zit er helaas niet bij maar als je bij mij de kit besteld dan kunnen we samen een datum afspreken voor een workshop (vanaf 4 personen). Dan zorg ik voor de stempelset en meer kleurtjes inkt dan er nodig zijn 😉

*Suze*

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.