Het bestand van de week… een fruitmandje

Of zoals het officieel heet een ‘Berry basket’. Een schattig 3d ontwerp waar je hele leuke dingen me kunt doen. Als ik het bestand open in silhouette is het wel wat chaotisch, het lijkt me zo dat er verschillend mandjes tegelijk gemaakt kunnen worden…. we gaan het zien 😉
berry basket

hoeveel mandjes zijn dit


Update:13.30
Wat zijn ze leuk, dit bestand is echt een ‘must have’! Je kunt er vanalles mee doen. Zoals ik meteen al zag is het bestand wat onoverzichtelijk. De twee onderdelen met de gaatjes erin zijn niet gelijk! Het is de binnen en de buitenkant van het bakje. Omdat ik tweezijdig gekleurd papier gebruikte wat is ik een keer klaar. Ik sneed dus geen binnen en buitenkant maar een klein en een groot bakje.
De strook aan de bovenkant heb ik ook iets aangepast, ik vond het vervelend dat deze net iets breder was dan de snijmat, dus de lengte aangepast naar 29,5 cm. En dan kan het nog steeds keurig in elkaar.

Ik heb er eerst traktatie bakjes van gemaakt, deze kun je dan vullen met lekkers zoals apenoten, of popcorn, of knutseldingetjes, een puzzeltje etc. Ziet er toch geweldig uit voor in de klas!

Traktatie bakjes
En ze zijn ook handig als kleine opruimers, zo kun je je washitape toch erg leuk opbergen, op kleur nog wel 😉 Ook handig voor haarelastiekjes en clipjes of als mandje voor kleine knuffeldiertjes.
washi tape opruimen


*Suze*

NB. Heb je geen silhouette maar wel een big shot? Stampin Up heeft de Berry Basket L Die, draai je hem ook zo in elkaar 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.