Het bestand van de week, een kerstboom

We gaan niet alleen op naar thanksgiving en Sinterklaas, de kerst komt eraan! Ik ben allang met de kerstkaarten bezig en heb ook alvast extra postzegels ingeslagen (die worden januari wéér duurder!). Maar eerst de kerst, het bestand van vandaag is een mooie kerstboom.

gratis bestand van de week vanaf 17 november

Serie kerstkaarten met de silhouette

 


Update 13:00
Ja het zijn kerstkaarten geworden….Het lag een beetje voor de hand toen ik de verzameling papier zag ik mijn voorraad, sommige blokjes van de action van vorig jaar nog niet eens aangebroken.
Ik heb het patroon uit het dessin papier gesneden (blokjes van 15 x 15), de boom is 11 cm hoog. Daarna cardstock A4 formaat op de lange zijde doormidden gesneden op 15 cm en op 10,5 cm een rillijn gezet. Hier gebruik ik mijn Stampin’ trimmer voor dat gaat sneller dan door de silhouette halen. Het dessinpapier is bijgesneden zodat het mooi op de kaart paste, de strookjes papier die overbleven kun je aan de binnenzijde van de kaart plakken, met een kleine ster pons heb ik deze strookjes nog even net wat leuker gemaakt.

Kerstkaart met de silhouette

Het is dessin is een mooi eenvoudig ontwerp, ik denk dat hij ook heel mooi op de kleine glaasjes geëtst kan worden zodat je een mooie theelichtjes houder krijgt. Of op een kerstbal, of je gebruikt deze vorm in naturel papier en laat er kinderen strookjes achter plakken net als met pasen.

*Suze*

Let op: tot vandaag krijg je 25% korting op designs die met thanksgiving te maken hebben. En daar zijn best leuke bij, zoals deze tekst, of de explosion box vol herfst.
en ook nog thanksgiving korting tot vandaag!
dankbaar tekst explosion box herfst


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.