Vandaag krijgen we een print &cut bestand, dus eerst printen en dan snijden. Niet het hele alfabet wordt gesneden, alleen de omlijnen van de buitenkant. Je krijgt dus eigenlijk een soort kaart.  Het is ook al helemaal af….gratis bestand 22 september
Leuk voor in de klas, of op een verjaardagskaartje mischien, of in een lijstje aan de muur? Eerlijk gezegd kan ik er niet zoveel mee, omdat het al helemaal klaar is. Ik hoop dat ik nog wat inspiratie krijg, kan iemand me helpen….alsjeblieft!

16:00 Ha, toch nog gelukt! Ik heb gewoon de letters en de kleuren gebruikt 😉 Eerst traceren en degroeperen zodat de letters afonderlijk te bewerken zijn. Daarna de letters in dezelfde kleuren ‘geschilderd’ als het originele bestand. En daar was het alfabet als lettertype. Ik heb er twee nieuwe print&cu bestanden van gemaakt. Een uitnodiging voor een feest en de favoriete tekst uit de serie game of thrones.

uitnodiging feestje winter is coming


*Suze*

Meer over de verschillende soorten bestanden weten? Of wil je gewoon aan de slag met print&cut?