Een heel mooi bestand deze week, helemaal leuk in deze voorjaarsweek. Een tasje met daarop een opengewerkte vlinder. Het leuke van dit soort bestanden is dat je er eigenlijk meerdere krijgt; het is een tasje, een cirkel, een gekartelde cirkel en een vlinder. Deze kun je samen gebruiken als in het ontwerp maar natuurlijk ook los van elkaar.  gratis bestand van de week tas met vlinder

Hier kun je ook gebruik van als je en bestand nodig hebt, stel een vlinder. Ga je zoeken in de store dan zul je er heeeeeel veel vinden. Zoek dan naar dit soort bestanden waarin je niet alleen een vlinder krijgt maar een hele set die op een ander moment weer van pas komen.

Ik heb het bestand nog niet gedownload… mijn tegoed is op en het gratis bestand is nog niet op €0,00 gezet. Dat gebeurt wel eens vaker en het komt vast goed in de loop van de dag.

Update: en dat was ook zo, in de loop van de middag was het bestand gratis te downloaden, Maar toen was mijn ‘vrije’ tijd op. De kinderen uit school, naar hockey, speelafspraken …je kent het wel. Dus de vlinder moet toch nog even wachten..

butterfly purse box

*Suze*