Deze week krijgen we een setje aan bestanden in het thema Valentijn. Het lijkt meer dan het is, het is driemaal dezelfde kaart, driemaal hetzelfde hart en de teksten zijn dubbel ….maar een gegeven paard neem je niet mee naar de tandarts.

Silhouette geeft zelf als tip om het om te zetten in een stempel met de silhouette mint, die heb ik niet  maar de andere suggesties; gebruik je eigen kleuren en de print &cut elementen
daar kunnen we natuurlijk wel iets mee doen!

snijbestand kaarten valentijn

Het snijbestand

Ik heb net een nieuw telefoonhoesje, en omdat deze zwart is raak ik hem telkens kwijt, hij valt gewoon niet op! Nu gaat dat vast beter. Ik heb de teksten ‘Too cute’ en ‘You’re cool’ in de hartjes gezet en uitgesneden in goudkleurig vinyl Nu vindt ik hem vast veel sneller terug


*Suze*