Hadden we gisteren vooral veel water, vandaag is het watermeloen.  Ik heb echt geen idee wat ik hiermee zal maken, en vandaag ook nog weinig tijd want eerst aan het werk, kan ik daar vast nadenken of watermeloenen 😉

Iemand een idee om mij op weg te helpen?

watermeloen

Update 22:00 Een printable.
We zijn hier thuis bezig met de tafel van 3 en de tafel van 7, maar het begint allemaal met tellen! Dus ik heb van de watermeloen telkaartjes gemaakt, de zaadjes springen er zo mooi uit door het contrast. Zo wordt leren tellen lekker zomers makkelijk…watermeloen leren tellen

De eerste rij met kaartjes is alvast ingevuld, de tweede rij  is om zelf te oefenen. Je kunt er dan met steentjes of bolletjes klei het juiste aantal zaadjes in leggen. Ik heb ze op speelkaart formaat geprint, gemakkelijk om mee te nemen maar voor zelf oen oefening toch wat te klein.

*Suze*