Na twee weken kerstvakantie en 1 dag school zin de kinderen nu al weer voor de derde dag ‘ijzelvrij’. Alles loopt dus even anders dan anders, het straatsen (op straat schaatsen) is ontzettend leuk en ook de enige manier op buiten veilig over straat te gaan. Ik zag mensen zelfs op de schaatsen over het fietspad naar de supermarkt gaan…echt waar!

Straatsen

Maar ja, verder vermaken we ons prima binnen, er zijn al koekjes gebakken en er wordt schooltje gespeeld, en omdat het zo koud is buiten maken we ook wat lekkers voor de vogeltjes. Ik heb eerder al twee vogelvoer projecten online gezet, een eenvoudige met de kinderen (wc rolletjes met pindakaas en vogelvoer) en eentje voor grote kinderen en volwassenen. (de luxe vogelaarten)

en dan door de zaadjes rollen

en dan door de zaadjes rollen

Verder verdiep ik me verder in het voorjaar en dat doe ik niet alleen, de bestellingen voor Stampin Up komen al binnen!  Let nog even op de weekly deal van deze week, het magnetisch platform voor je Big Shot is echt een aanrader! Al je framelits, thinlits en edgelits blijven perfect liggen, verschuiven door de platen die je op elkaar legt is er niet meer bij.

magnetisch platform

Volgende week project Life week, ik ga alles uitleggen wat hier nu zo geweldig aan is. Kom kijken op de website op kom gewoon langs. Maar alleen als de dooi is ingevallen!

*Suze*