Ja, bijna moederdag!

Mijn dochter is al druk bezig met het bedenken van lekkers voor mij, zo lief 😉 het wordt iets met chocolade, of bananen pannenkoekjes, wat die kan ze zelf maken.

En ook silhouette store doet wat aardigs, we krijgen een mooi moederdag bestand. Deze kun je zo printen op een kaartje, lekker simpel! Maar uitsnijden geeft ook en mooi effect, je kunt er vast iets moois mee maken.

moederdag

Update: 13:00

Ik heb het bestand iets aangepast, de letters zijn zo doorgesneden zodat de binnenrondjes van de o, de e, d a, p, etc.  er niet meer uitvallen na het snijden. Ik wilde namelijk de uitsnede gebruiken. Het is gesneden uit een wit A4, de afbeelding zelf is 12 x 13 cm.

washi voor het plakkenOp de achtergrond ben ik losgegaan met mijn washi tape, gewoon heel veel reepjes plakken, daarna de kaart dubbelvouwen en je hebt een prachtige achtergrond!

moederdag kaart washi tape

*Suze*

bestanden downloaden

4 gedachten over “Ja, bijna moederdag!

    1. Suze Bericht auteur

      Hoi Pat, ik heb de letters doorgesneden zodat er geen binnenrondjes meer zijn. Degroepeer het bestand en kies daarna het mes. Dan snijden je bijvoorbeeld de A door bij het verbindende, liggende streepje. Natuurlijk moet je het daarna wel weer repareren, de lijnen sluit je zodat je geen open eindjes meer hebt. Kijk hiervoor even bij het bericht over – de rode bolletjes

  1. Pat

    Dank je wel!! Ik ga het uitproberen want dit komt af en toe best van pas….
    Ga zo door met je blog 😀

Reacties zijn gesloten.