Jingle bells!

wintercatalogus 2015 SUDaar is ie dan helemaal in het echt , de nieuwe Seizoenscatalogus van Stampin Up!

Krijg je al zin in de winter? Vast wel met deze mooi producten. Of ben je al helemaal in de ban van Halloween? In de catalogus staan gezellig- griezelige items.

In het filmpje heb ik vorige week mijn aankopen al laten zien. Natuurlijk ben ik daar ook mee aan de slag gegaan, en dit is het resultaat!

 

Kaart met lichtje perrfect pines su 2015Twee bijzonder leuke kerstkaarten, erin staat een lichtje zodat de bomen ook echt oplichten. Deze kaarten zijn gemaakt met de Perfect Pines stempels en framelits en het Merry Moments dessinpapier  en cardstock.

Snow Place pinguin 2015 SUDan de favoriet van de jeugd, de stempels uit de set Snow Place. Lekker chillen is geen probleem want deze coole gast heeft een ijsco 😉

SU christmas 2015  boughs and berriesDe witte kaart is gemaakt met de embossingsfolder Boughs&Berries, de stempels komen uit Snow Place en Perfect Pines.

labels perfect pines cristmas 2015 suDe labels zijn ook met Perfect Pines gemaakt en natuurlijk met de scalloped tag topper.

Festive flower punch als servet decoratieMaar het mooiste item is misschien wel de Festive Flower Punch, heb je met deze bloem niet een geweldige tafeldecoratie?

Vanaf vandaag kun je deze producten bestellen en als je wilt krijg je de howto’s of een demonstratie van mij er bij. Is dat niet gezellig 😉

*Suze*

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.