Juli, Juli, Juli acties

De temperaturen stijgen, zeker met deze leuke stampin Up’ acties!

1: Designer Paper sales
Bestel 3 en krijg de 4e gratis!  Ik heb al vier paketten uitgezocht, maar welke zou jij willen hebben? En wist je dat er bij elke dessinpapier set ook een cardstock set te bestellen is. In een bijpassend pak cardstock vind je 3 matchende kleuren en van elk 8 vellen A4. Ik bestel het er altijd bij zodat ik voldoende dessin en voldoende bijpassend cardstock heb.

Product List

Twinkle Twinkle Designer Series Paper

€ 13,25

Under The Mistletoe Designer Series Paper

€ 13,25

Nature's Poem Designer Series Paper

€ 13,25

Petal Promenade Designer Series Paper

€ 13,25

Tranquil Textures Designer Series Paper

€ 13,25

Animal Expedition Designer Series Paper

€ 13,25

Best Route Designer Series Paper

€ 13,25

Garden Impressions 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper

€ 13,25

Tropical Escape 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper

€ 13,25

Wood Textures Designer Series Paper Stack

€ 13,25

 

2. Instap actie
Stap je in de maand in als demo dan ontvang je naast je startpakket ook nog eens 10 inktpads cadeau!  Ja echt waar, je betaald € 129, je zoekt voor € 175 uit in de catalogus en daarnaast krijg je nog eens een kleurenfamilie van €81,- cadeau. Het hele pakket wordt vervolgens gratis naar je opgestuurd. Neem contact op voor meer info of meld schrijf je meteen in via link.
En ja, je kunt het bij de instapactie houden, je hoeft niet actief te worden als demo. Maar wil je dat wel graag dan help ik je daar natuurlijk bij, samen verder groeien is altijd leuker.

Ja ik ga ervoor! Wat moet ik doen?
Pak de catalogus erbij en zoek de producten uit die je in je startpakket wilt, ik wil je graag helpen als je dat lastig vindt maar je mag het ook helemaal zelf doen. Daarna klik je  HIER je op de link waarna je je inschrijft als demo en het startpakket besteld, welkom bij de club!
Ingewikkeld? Dan doen we het inschrijven en uitzoeken van het startpakket samen, bij jou of bij mij thuis, via messenger of met de telefoon in de hand.

 

 

3. Kerst in juli – Colour your season
Als demo kun je in de maand juli alvast met de kerstdagen beginnen. Er is een exclusieve stempelset met bijpassende stanzen gemaakt, deze is in juli voor demo’s te bestellen en in augustus voor iedereen. Zolang de voorraad strekt.. dat dan weer wel. En ja, je ziet het goed, er komen ook nieuwe potloden bij!


 

Zo, dat zijn een hoop leuk acties of niet soms. Zin omlangs te komen? Op vrijdag 13 en zondag 14 juli staan er weer workshops gepland, Je kunt dan meedoen aan het kaartbuffet. Op vrijdag beginnen we om 10u en om de zaterdag beginnen we om 14u.

Maak er wat van!
*Suze*

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.