Kleurverloop met het bestand van de week

Afgelopen dinsdag kregen we een tekstbestand van Teresa Collins, de tekst zag er al mooi uit door het kleurverloop in twee woorden.  Het is een leuk instrument om mee te spelen, en ontzettend mooi om teksten mee op te leuken. Dus perfect voor een kaartje dat je naar iemand wilt opsturen of voor in je poject life album. Het ziet er meteen veel proffesioneler uit, hoe je dat doet? Dat zal ik meteen maar laten zien.

menu kleuroverloop

1. Hiermee open je het menu kleurverloop
2. Dit is de optie die ik heb gekozen voor de tekst
3. De kleuren zijn ook nog eens aan te passen
4. Hier bepaal je de richting van het kleurverloop, zie je dat ‘ Like’ en het hartje dezelfde kleuren hebben maar dat het verloop anders gaat?

Probeer gewoon eens de verschillende instellingen aan te passen en bekijk je resultaten.

! Let er wel op dat je eerst alle onderdelen degroepeerd en dan weer per woord of vorm groepeerd. Anders neem hij óf de hele tekst, óf juiste elke letter of vorm apart. Maar ook dat geeft een leuk effect 😉

PL kaartjes in verschillende afmetingenEn dan is dit het moment waar mijn foto komt met mijn creatie….wel perfect getimed van miijn printer, juist nu zijn de kleuren cartridges leeg ;-( Dus dan maar het ontwerp.. Ik heb de tekst als geheel gebruikt en ook opgeknipt zodat er verschillende kaartjes ontstaan, ik vindt ze perfect gelukt voor een romantische layout.

*Suze*

NB. Het bestand is nog tot en met maandag te downloaden in de silhoutte studio store.

2 gedachten over “Kleurverloop met het bestand van de week

 1. Elise

  Hai, ik zoek hoe ik dit goed voor elkaar krijg. Ik probeer een PL kaartje met kleurverloop te maken maar zodra ik dit probeer maakt hij meerdere strepen op t kaartje in de kleuren en niet vloeiend van wit naar roze bv. ik krijg dan wit roze wit roze wit roze .. hoe los ik at op ?

  thx alvast

  1. Suze Bericht auteur

   Hoi Elise,
   Ja ik weet waar dat door komt maar ik kan je dat zo niet in woorden uitleggen. Kom ik op terug!
   Update: Ik heb een youtube tutorial gemaakt waarin ik het voor je uitgelegd heb. Dus ga gauw naar youtube en zoek ‘creatiefduo’ voor de filmpjes over Studio!
   Groetjes SUze

Reacties zijn gesloten.