Laatste week van de uitverkoop

Nog een weekje wachten en de nieuwe catalogus van Stampin’ Up is helemaal beschikbaar. Ik verteld al dat er mooie dingen aan zitten te komen. We maken er dan ook een feestje van op maandagavond 8 juni. Kom de catalogus bekijken en een aantal nieuwe producten bewonderen én uitproberen.

nieuwe catalogus

Maar het betekent ook dat de uitverkoop op z’n einde loopt…Wil je nog even kijken wat er zoal uit gaat? Er is een speciaal filmpje voor gemaakt (en een filmpje is natuurlijk altijd leuk om inspiratie op te doen).

Dat zijn niet de enige producten die verdwijnen, de voorjaars/zomercatalogus eindigt óók op 2 juni….Dit betekent gelukkig niet dat alle producten verdwijnen maar wel dat prijzen wellicht wijzigen. Ik zou nog maar even kijken

Wil je nog gebruik maken van de uitverkoop en/of weekly deal voordat de nieuwe catalogus uitkomt en liever even langs komen, dat kan natuurlijk komende maandag 1 juni.  En dan doen we 8 juni de feestelijke viering van de nieuwe catalogus met een lekker gebakje erbij!

Cupcake Party 134126Kun je niet zo lang wachten, doe me een mailtje en ik stuur je op 2 juni de link zodat je de catalogus meteen digitaal in kunt duiken. De catalogus bestellen kan ook (dat bladert toch wel een stuk gemakkelijker) kosten van de catalogus zijn €2,50, verzendkosten komen op €3,45.

Ik ga verder met mijn verlanglijstje, en weet zeker dat jij straks ook iets uit de oertijd wilt 😉

*Suze*

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.