Mijn kinderen zijn op school al druk bezig voor st. Maarten, de lampionnen mogen maandag mee naar huis. Niet iedereen maakt een lampion op school, of ze vinden je te jong of je bent alweer te oud. Maar natuurlijk willen de kleintjes ook meelopen, en mijn buurjongen uit groep 6 lust echt nog heel veel bij elkaar gezongen snoep ;-).

Dus een lampion ontwerp, ik heb er een minion van gemaakt en deze viel heeeeeel goed in de smaak. En deze kun jij ook maken! Ik heb het ontwerp als download geplaatst.  Het is niet een heel ingewikkeld ontwerp en in het download bestand staan de losse onderdelen per kleur en als eindresultaat.  Het past uit twee A4 tjes geel, dat leek me dan ook weer een praktisch formaat en het is groot genoeg voor de lampion. Wat je naast de verschillende kleuren papier nog nodig hebt is een doorzichtig papier (vellum)  een stukje (ijzer)draad en het lampionnen stokje.

minion lampionLaat je een berichtje achter of een foto van het eindresultaat op mijn Facebook pagina? Dan heb ik ook weer eer van mijn werk 😉

Minion lampion
Minion lampion

*Suze*