Lampion voor Sint maarten – een minion!

Mijn kinderen zijn op school al druk bezig voor st. Maarten, de lampionnen mogen maandag mee naar huis. Niet iedereen maakt een lampion op school, of ze vinden je te jong of je bent alweer te oud. Maar natuurlijk willen de kleintjes ook meelopen, en mijn buurjongen uit groep 6 lust echt nog heel veel bij elkaar gezongen snoep ;-).

Dus een lampion ontwerp, ik heb er een minion van gemaakt en deze viel heeeeeel goed in de smaak. En deze kun jij ook maken! Ik heb het ontwerp als download geplaatst.  Het is niet een heel ingewikkeld ontwerp en in het download bestand staan de losse onderdelen per kleur en als eindresultaat.  Het past uit twee A4 tjes geel, dat leek me dan ook weer een praktisch formaat en het is groot genoeg voor de lampion. Wat je naast de verschillende kleuren papier nog nodig hebt is een doorzichtig papier (vellum)  een stukje (ijzer)draad en het lampionnen stokje.

minion lampionLaat je een berichtje achter of een foto van het eindresultaat op mijn Facebook pagina? Dan heb ik ook weer eer van mijn werk 😉

Minion lampion
Minion lampion

*Suze*

6 gedachten over “Lampion voor Sint maarten – een minion!

 1. ciska

  superleuk, hier maken ze tot in groep 8 een lampion, en natuurlijk loopt mijn middelste ook gewoon mee, zit in groep 8, maar met een broertje van 4 is het natuurlijk super om mee te lopen, ik heb altijd een gekochte lampion liggen, omdat het altijd regent op 11 nov. maar ik ga nu deze maken, stukken leuker….

  1. Suze Bericht auteur

   Ja die regen doen we weinig aan, ik hoop dat het dit jaar meevalt! Maar ach, dan maken we daarna weer een nieuwe voor in de vensterbank 😉

 2. Agnes van Goor

  Ik zou deze lampion heel graag maken, maar ik kan het bestand niet downloaden. Kun je het bestand naar mij mailen?
  De foto’s zet ik natuurlijk op de facebook pagina 🙂

  Groetjes Agnes

  1. Suze Bericht auteur

   Probeer het eens in een andere browser (opera, chrome etc.), dan gaat het meestal wel goed. Ik plaats juist downloads omdat dat voor mij de meest handige manier is om eventuele bestanden te delen. Ik hoop dat het je zo gaat lukken 😉

 3. Simone

  Ben al een tijdje bezig, maar niets lukt…Volgens mij lukt het alleen om deze minion te downloaden als je het programma studio 3 hebt?!

  1. Suze Bericht auteur

   Dat klopt Simone, het is een snijbestand oor de silhouette cameo, deze snijplotter maakt gebruik van het programma Studio.

Reacties zijn gesloten.