Ja het is weer zover! De dinsdagen waren voor mij werkdagen buiten de deur de afgelopen 2 jaar maar dat is nu weer anders geworden. Dus dan kan ik mijn oude ritme weer oppakken en het bestand van de week weer gaan gebruiken! Maar wees geduldig, het ritme oppakken is een goed voornemen maar het moet wel weer even wennen natuurlijk 😉

Het bestand van deze week is geweldig voor scrapbooking! Je kunt er foto’s in plaatsen maar ook uitsnijden en als embellishment gebruiken is superleuk. Ik ben juist met de foto’s van vorig jaar bezig en toen hadden we ineens sneeuw, ik ben bang dat het er in 2020 niet meer van komt..

Ik heb het bestand verkleint naar 4 bij 8cm en uitgesneden uit Coastal Cabana cardstock. Ik had al eerder eens een label met de sneeuwpop gemaakt en deze paste er nu gezellig bij. Ik stempelde nog een sneeuwpop en wat sneeuwvlokjes op de foto links boven ook een beetje van dezelfde kleur mee gegeven. Daardoor past alles weer leuk bij elkaar.

En, wat ben jij er mee van plan? Maak er wat moois van!
*Suze*

Gebruikte SU materialen