Leuk cadeau voor een feestelijke gebeurtenis – een slinger

Ik mocht op babyvisite, er is en meisje geboren en wat is het een mooi kindje!

Het geboortekaartje was in het zachtgroen met roze en een mooie flamingo.  Ik ben lekker aan de slag gegaan met deze kleuren en natuurlijk de flamingo’s, maar niet te roze en niet te zoet.

Flamingo slinger

Deze mooie slinger is het geworden. De grote cirkels zijn zijn gestempeld met de stempelset ‘Flamingo Lingo’  van SU (helaas niet meer in de huidige catalogus) en een deel van de kleine cirkels is is ook ge-embossed met flamingo’s,  (bij Jacobi in Drachten van het merk Couture creations) ik werd er helemaal vrolijk van! De cirkels fijn gemaakt met de ponsen van SU en vervolgens aan elkaar genaaid….ja hoor papier kun je uitstekend naaien 😉

slinger flamingo

Nog even een detail, erg leuk geworden toch?

Met de ponsen maak je heel snel en gemakkelijk mooie cirkels. Je kunt deze daarna nog  stempelen, embossen of al meteen van speciaal dessin papier maken. Ik leg ze daarna op volgorde naast de naaimachine en naai ze met een eenvoudige steek, en vooral niet te snel, aan elkaar.

En het is woensdag, er zijn weer nieuwe aanbiedingen! Wil je nog meedoen aan de verzamelbestelling, vrijdag is het zover, Daarna is het voor mij even vakantie, natuurlijk kun je altijd zelf rechtstreeks een bestelling plaatsen maar de volgende verzamelbestelling is pas weer in augustus.

 

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.