Makkelijk eten, een quiche kan warm en koud!

We hebben een druk weekeind achter de rug, een heel erg geslaagd weekeind! De beurs in Leeuwarden was een gezellig succes, we hebben aan veel mensen kunnen uitleggen wat er zo mooi is aan Stampin’ Up! en leuke workshops gegeven.

Een beurs moet je goed voorbereiden, plannen maken, wat gaan we doen, wat nemen we mee, welke workshop gaan we geven. Maar niet alleen dat, ook de inwendige mens moeten we niet vergeten De eerste beursdag duurde van 13.00 tot ’s avonds 22u, een hele ruk en als het druk is dan kom je de stand niet uit om even rustig te gaan eten. Dus wat heb ik ook de ochtend nog gauw gedaan, een quiche gebakken! Na het opbouwen van de stand was deze heerlijk als warme lunch en  op de avond hadden we weer een hartige hap.

Broccoli quiche

Broccoli quiche:

4 blaadjes bladerdeeg: ontdooien en in een lage bakvorm aan elkaar leggen, lekker veel gaatjes inprikken.
1 stronk broccoli: 5 minuutjes koken en goed uit laten lekken.
100 gram spekjes: uitbakken en door de broccoli mengen
2 grote eieren : loskloppen met een scheut melk, zout en peper en een flinke handvol geraspte kaas.

Broccoli met spekjes over de bladerdeeg-bodem verdelen, eimengsel erover gieten en daarna nog meer geraspte kaas er over strooien. Afbakken in 20-25 minuten op 225C.

 


En dan nu de bestellingen bijwerken, want dit was toch wel een topper! De sleigh ride thinlits uit de kerstcatalogus, wat is hij mooi en wat maak je er leuk dingen mee. Nog meebestellen? Doe even een mailtje naar info@creatiefduo.nl  (ze kosten €23 en opsturen komt op €1,38)
sleigh ride kerstkaart stampin up    sleigh ride thinlits stampin up     sleigh ride kerstbal stampin up

 

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.