Nieuw gratis bestand van deze week: Here comes the sun

Heerlijk he dat zomerweer, een deel van Nederland is al bezig met de laatste week voor de vakantie. In het noorden gaan we nog wat langer door maar we genieten natuurlijk ook van het mooie zomerweer. Het bestand dat deze week op te halen is in de silhouette studio store is dan ook heel toepasselijk: Here comes the sun!  En mischien heb je nu net als ik het liedje van de Beatles in je hoofd 😉

Het bestand is perfect voor op een shirt. Ik zou het niet eens bedrukken (he jammer, mag ik mijn nieuwe pers niet gebruiken ;-( ) maar een sjabloon van vinyl van maken.  Het sjabloon op de textiel plakken en daarna verven met silhouette UV verf. Dan wordt de tekst ook nog eens heel letterlijk want zodra je in de zon komt verschijnen de zonnestralen!

Ik heb het vorig jaar ook al eens gedaan met een vergelijkbaar bestand en ook vlak voor de zomervakantie. Ik heb toen al geleerd dat je niet direct moet verven op een donkere textiel, het effec valt dan tegen. Wil je wel op een donkere ondergrond werken verd dan eerst met gewone, witte textielverf en daarna met de UV verf.

Nu nog een geschikt stuk textiel vinden om op los te gaan!

Maak er wat van.
*Suze*

2 gedachten over “Nieuw gratis bestand van deze week: Here comes the sun

 1. oosse

  Hoe kan ik jullie volgen,
  Er staan zoveel nuttige en goede tips op jullie website,vooral voor beginners als ik.
  En kan je ook vragen stellen.

  Vr ge Toos Oosse

  1. Suze Bericht auteur

   Bedankt, en fijn dat je me wilt volgen 😉 Dat kan het makkelijkste via facebook, daar deel ik als er weer nieuwe blogberichten zijn geplaatst.
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.