Nieuwe catalogus Voorjaar 2021 + Sale a Bration

Vanaf 5 januari is er een heel extra assortiment in de Stampin’ Up! winkel. De voorjaarscatalogus vervangt de herfst/kerst catalogus. We laten de kerst achter ons en gaan verder het voorjaar in naar de zomer toe!

De catalogus kun je hier downloaden:

Het voorjaar begint met een actie periode in januari en februari de Sale a Bration (ook wel SAB genoemd) En deze actieperiode bestaat uit 3 onderdelen:
– cadeaus bij bestellen
– cadeaus bij je starterspakket
– cadeau als gastvrouw

Cadeaus bij bestellen
Het werkt als volgt, bij elke bestelling van tenminste €60,- kies je een gratis cadeau uit de speciale gids. Bij €120 krijg je 2 en bij €180 3 en zo verder.

Deze catalogus kun je hier downloaden:

Alle Stampin’ Up! materialen zijn bij mij te bestellen, dan kan direct in de Online winkel, of stuur me een mailtje – info@creatiefduo.nl- en je krijgt een betaalverzoek /tikke om je bestelling te betalen. Extra info over het bestel proces vind je hier.

Cadeaus bij je startpakket
Het startpakket is áltijd de beste aanbieding maar van 5 jan – 28 februari extra leuk! Je krijgt naast het gratis verzenden en een demo pakket 5 pakken dessinpapier voor nop! Dat is een cadeau van €70,- En je mag ook al voor € 46 extra uitzoeken.
Je stelt zelf je startpakket samen twv €175 en je betaal slechts €129.

Gastvrouw
Als gastvrouw van een workshop nodig jij je vriendinnen uit voor een workshop/verzamelbestelling. Bij een gezamenlijk bestel bedrag van € 200, krijg je 10% van dat bedrag om aan producten uit te zoeken. Bestel je samen voor € 375 dan krijg je als gastvrouw nog een éxtra cadeau, een prachtige stempelset! En deze stempelset is niet te bestellen dus exclusief voor jouw.

Maak er wat van!
*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.