Nieuwe gratis bestand stickers voor je planner en pakketje

Deze week krijgen we een aardig Print&Cut bestand, het zijn ronde stickers voor je planner of voor op een pakketje. Ze zijn net iets groter dan 3 cm maar natuurlijk aan te passen aan jouw gewenste formaat.  En niet alleen het formaat pas je eenvoudig aan, ook de kleur van de stickers. Er zijn 4 kleuren en 4 verschillende designs en met het kleuren emmertje kies je zelf in welke kleur je ze wilt printen, hoe je dat doet?

 1. Open het bestand
 2. Degroepeer het ontwerp: klik op het ontwerp om het te selecteren, klik dan met je rechtermuisknop en kies via het menu ‘ degroeperen’
 3. Een stickertjes bestaat uit 3 onderdelen: de kleur, de tekst en de snij cirkel. Ik heb ze even uit elkaar gehaald om het te laten zien:
 4. Selecteer het gekleurde rondje en kies dan via het menu kleurvenster de gewenste kleur. 
 5. Na het aanpassen van de kleuren niet vergeten om de registratietekens aan te zetten!
 6. Printen : ik print het ontwerp uit op A4 etiketten
 7. Snijden : mesje op 2, diepte 10, snelheid 8

 

Wat vind je van mijn kleurkeuze? Het zijn de niuewe in-colours van Stampin’ Up. Elke jaar komen er 5 nieuwe kleuren in het assortiment en dit zijn ze de kleuren van 2017-2019. Nu kan ik de gidsen opsturen met bijpassende stickertjes, hoe leuk is dat 😉 Wil je de gids ook ontvangen? (met die leuke stickertjes op de envelop!)  Dan stuur je me een mailtje naar info@creatiefduo.nl of een PB’tje op Facebook, voor de verzendkosten van €3,90 komt de gids naar je toe én ontvang je een korting op je eerste bestelling uit de nieuwe gids. Ophalen op donderdag 1 juni mag natuurlijk ook 😉

En wat voor kleuren kies jij? Maak er wat van!
*Suze*

4 gedachten over “Nieuwe gratis bestand stickers voor je planner en pakketje

 1. Corrina

  Ik wil wel graag van jou dat blad hebben ik ben pas bezig en snij veel doosjes en teksten maar met printen en heb ik nog niet gedaan staan er nog meer van dit andere in jou blad ?
  Grtjes corrina

  1. Suze Bericht auteur

   Elke week kun je, vanaf de dinsdag, een nieuwe gratis bestand vinden in de silhouette studio store. Dus ga in Studio naar de store en daar staat het voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.