Opportunity night – kom je een gratis stampin up workshop doen?

Een jaar geleden stapte ik in als demo voor stampin up, ik stelde een mooi pakket samen en in de Sale a bration periode kreeg ik er ook nog extra stempels bij. En wat was mijn allereerste keus… de flower patch set! Deze uitgebreide set van bloemen stempels met de bijpassende  framelits stond al hoog op mijn verlanglijst en heb ik dan ook meteen in mijn startpakket gestopt  😉
Als jij nu een uitgebreid pakket mocht shoppen, wat zou je daar dan in stoppen?

flower patch

Ik organiseer een speciale workshop, een workshop waarop we iets leuks gaan maken maar ook waarop ik je alles wil vertellen waarom je juist nu zou  instappen als demo. Je hebt al kunnen lezen dat je startpakket een extra waarde van totaal €220,- bedraagt als je voor 31 maart inschrijft. Maar wat wordt er daarna van je verwacht? En wat zou je willen doen, en wat is een startpakket eigenlijk?
De workshop kent geen verplichtingen en is gratis bij te wonen. Wie weet heb je daarna zin om in te stappen, of toch maar niet maar is een vervolg workshop waarbij jij de hostess bent wél  een leuk idee. Je kunt dus vrijblijvend kennis maken met mij, met Stampin Up, met het idee om demo te worden en met de mogelijkheden van de workshops.

a little something

En zeg nu zelf, een gratis workshop, dat is toch altijd leuk! En om het nóg leuker te maken…onder de deelnemers wordt ook nog een gratis stempelset verloot.yay presents

Je kunt je opgeven door eeen mailtje te sturen naar info@creatiefduo.nl of een pb’tje via Creatiefduo Facebook site: Ik heb 2 workshops gepland, een op de avond en een op de ochtend.
Vrijdagavond 11 maart vanaf 20.15
Donderdagochtend 17 maart vanaf 9.00

Maar als je niet in de buurt woont? Gewoon mailen, je kunt altijd instappen als demo in je eigen regio, met internet  en telefoon zijn we toch altijd vlakbij elkaar.

*Suze*

06-15297718

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.