Ornate border stansen – Bedank kaartje

Supermooie stansen! Als je er eenmaal mee bezig bent kun je bijna niet meer stoppen 😉 Ik heb de rozenrand gebruikt als stencil en dezelfde rozenrand opnieuw ingelegd met de uitgesneden stukjes, maar dan in een andere kleur..

Voor de eerste kaart stanste ik een rozenrand uit, deze gebruikte ik vervolgens als sjabloon om de rozen met Rococo Rose te kleuren en de blaadjes met Old Olive. Een strookjes dessinpapier met mooie gouden motieven erboven, voor de overgaan gebruikt ik twee randen in dezelfde gebruikte kleuren zodat het een mooi geheel werd

Dan de tweede kaart, een rand van een whisper white kaart gestanst met de rozen border, achter de border weer een strook wit geplaatst. Dezelfde rozenrand ook uit Old Olive en uit Rococo Rose gestanst. De losse stukjes plak je nu in de witte rozenrand op de kaart. De Rococo Rose border plaats je aan de bovenkant van de kaart en het deel dat overblijft na het uitsnijden past perfect om je ingelegde witter border!

Meekijken hoe ik ze maakte kan in de Facebook live uitzending van 22 april, deze staat ook op YouTube. Deze kaart ook maken? Hieronder staan alle materialen die ik gebruikte. Als je nog iets nodig hebt help ik je graag bij je bestelling.

Maak er wat van!
*Suze*

Product List
Bedanken In Stijl Bundle (Dutch)
€ 56,50
Ornate Borders Dies
€ 41,00
Bedanken In Stijl Photopolymer Stamp Set (Dutch)
€ 22,00
Ornate Garden Specialty Designer Series Paper
€ 18,00
Rococo Rose A4 Cardstock
€ 10,50
Rococo Rose Classic Stampin’ Pad
€ 9,00
Old Olive A4 Card Stock
€ 10,50
Old Olive Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Sponge Daubers
€ 6,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 5,00
Take Your Pick
€ 12,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.