Boven de kapstok van de kinderen hangt al jaren een kalender, daar schrijven we op wat er die week te wachten staat, eerst ging dat met tekeningetjes maar inmiddels lezen ze allebei en kunnen we het gewoon opschrijven. De kalender is in december weer afgelopen, en daar kom je altijd later achter dan je zou verwachten , er is dus nog geen nieuwe!

planbord maandelijks uitwisbaar

Maar nu heb ik iets anders op gemaakt, en deze gaat jaren mee! Een planbord in een wissellijst, de sticker zit aan de binnenkant van de het glas, en op de buitenkant vul je de maand, data en je afspraken in met een gewone stift. Maand afgelopen? Doekje eroverheen en opnieuw invullen.

Aan de zijkant twee kaders voor de bijzonderheden, bijvoorbeeld de sporttijden die elke week hetzelfde zijn. De kinderen vind het het prachtig om er op te schrijven, het werkt prima!

planbord uitwisbaar maand

Wil je deze ook maken? Je hebt een lijst van 30 x 40 cm nodig (ik heb deze van de ikea) en zwart vinyl. Snijd je ontwerp in spiegelbeeld en plak deze aan de binnenkant van je lijst. Zet de lijst weer in elkaar en je bent klaar!

*Suze*


Let op! bestanden die je van deze site download zijn voor eigen gebruik en mogen niet digitaal gedeeld worden. Ik heb werk van deze bestanden gehad en wil ze ook delen maar dan wel vanaf deze site, dankjewel voor je begrip.