Playstation verjaardagskaart – Silhouette Cameo

Deze was leuk om te maken! De man van een vriendin was jarig en tijdens de lockdown zit een groot feest er niet in. Dus extra aandacht in de vorm van kaartjes is dan altijd leuk. Wil jij nu ook extra kaartjes en kaartjes versturen? Wordt dan lid van de Facebook groep ‘ Stuur een zonnestraaltje’ en doe gezellig mee!

Ik heb er goed mijn best gedaan om aan te sluiten bij een van zijn hobby’s en ook mijn tienerzoon vond het een geslaagd ontwerp 😉 Voor het maken van deze kaart maak ik vooral gebruik van de Silhouette, je ontwerpt het in het computerprogramma Silhouette Studio en in het volgende filmpje laat ik zien hoe ik dat gedaan heb.

Wat heb je er verder nog bij nodig? Papier! Gebruik je het Stampin’ Up papier dan gebruik je de volgende instellingen om te snijden:

Basic Black – mes : 4 / druk : 23 / snelheid : 10 – 2 maal snijden
Basic White – mes : 3 / druk : 33 / snelheid : 10 – 2 maal snijden
Real Red – mes : 4 / druk : 20 / snelheid : 10 – 2 maal snijden

Om de priegelige stukjes op te pakken en en vast te lijmen is de ‘ Take a pick tool’ super handig, een soort gom of putty pakt het papier gemakkelijk op en daarmee druk ik het voorzichtig tegen een drupje lijm aan, nu zitten mijn vingers er tenminste niet onder en ik beschadig het papier niet.

Maak er wat van!
*Suze*

Product List
Basic Black A4 Card Stock
€ 10,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Real Red A4 Card Stock
€ 10,50
Take Your Pick
€ 12,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 5,00

Pin deze afbeelding om de uitleg makkelijk terug te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.