Poinsettia – kerststerren van papier

Ik heb best even getwijfeld over deze set… maar kerststerren winnen het altijd van de twijfel! 
Woensdag zal ik in de live lunch laten zie waarom  

De bundel is deze week (week 48) mijn product van de week. Dat betekent dat ik er woensdag live op Facebook een demonstratie mee geef. Het eindresultaat kun je daarna hier, en op Facebook en op YouTube vinden. 

Kijk je mee? Woensdag 25-11 om 12:30 live op Facebook.

Op vrijdag 18 december geef ik een online cursus met het het bijpassende papierpakket, we maken verschillende cadeau verpakkingen. De workshop is ook later terug te kijken als dat moment je niet past. Je besteld het papierpakket voor slechts €15,- incl verzenden!
Bestel op tijd – uiterlijk 1 december ivm verzenden en de december drukte.

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.