Pokemon Party!

Onze zoon werd in april 9 jaar en het kinderfeestje is al geweest maar het ‘grote mensen’ feestje nog niet.. Het kinderfeestje is voor zijn vriendjes uit de klas en het andere feestje is voor familie en vrienden bij ons thuis. Dat  feestje gaan we komende zondag vieren en heeft natuurlijk een thema. Afgelopen jaren waren dat bijvooreeld Skylanders en Starwars, dit jaar wordt het ….Pokemon!

Nu is Riemer niet de eerste die voor dit thema kiest dus er is wel wat aan inspiratie op het internet te vinden. En eerder maakte ik op bestelling deze leuke uitnodigingen. Een pokebal van papier, de voorkant schuif je weg en de pokemons en jouw tekst komt dan te voorschijn. De pokemons zijn gemaakt met de print en cut functie, de andere delen zijn allemaal simpelweg gesneden met de silhouette.
De middenstip (zwart/wit) set je vast met een stampin Up dimensional / foam dot zodat deze iets omhoog komt. De rode en de witte  op de voorkant laat je bewegen door een splitpen.

 

Dit was niet de enige die ik maakte, er waren drie opties 😉
De eerste was een pop up card, aan de buitenkant een pokebal en aan de binnenkant komt Bulbassar je tegemoet.
De tweede een slider card, de pokebal rolt naar pikachu toe: Ik kies jou! (of jouw?)


Wil je ook een pokemon uitnodiging maken? Ik heb er eentje als download aan de websbite toegevoegd  😉
Maak er wat van!
*Suze*

4 gedachten over “Pokemon Party!

 1. Mieke

  Hoi, ik had graag je voorbeeld van de pokemon kaart willen downloaden, maar het staat in een onbekend formaat. Is dit ook in PDF te verkregen of zo?
  Groetjes Mieke

  1. Suze Bericht auteur

   Dag Mieke,

   Dat klopt, het is een snijbestand voor de silhouette. Met deze snijplotter kun je de onderdelen namelijk laten ‘uitknippen’.
   Een pdf heb ik er niet van gemaakt.
   Suze

 2. Vanessa

  Dank je voor je bestand. Wat voor een soort papier/karton heb je voor de uitnodigingen gebruikt?

  1. Suze Bericht auteur

   oei, ik heb zoveel soorten papier liggen… het meeste is van Stampin’ Up maar er ligt ook wel van de action of blokken van de lidl.
   Ik denk dat dit het zwaardere cardstock van 270 gram is geweest. Probeer gewoon wat zou ik zeggen 😉
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.