We kregen deze week weer een herfst/ halloween bestand, helemaal geschikt als PL of scrapbooklayout maar ik plakte hem op de ramen ­čśë En daar staat het heel leuk! Ik gebruikte hiervoor raamfolie en dat sneed ik op messtand 3,├é┬á├é┬ásnelheid 4 en dikte 20. ├é┬á Je snijd de bobbelige kant en de gladde kant plak je tegen het raam. De tekst heb ik niet gespiegeld, dat betekent dat hij vanaf├é┬ábinnen te lezen is. Wil je dat de tekst van buitenaf te lezen is dan zul je dus moeten spiegelen.

 

Ik maakte er natuurlijk meer dan 1, en de spinnetjes die je uit de pompoen snijd kun je ook weer op de ramen plakken.

Meekijken hoe je het bestand aanpast naar dit snijbestand en het spiegelen van de tekst kan op youtube. Hierin laat ik ook zien hoe je mappen aanmaakt om je bestanden te organiseren en maak ik nieuwe materialen aan met de bijpassende snij instellingen.

Maak er wat van!
*Suze*