Pre-order voordeel!

Vandaag geef ik je twee extra redenen om demo te worden… Als demo mag je gebruik maken van de pre-order, producten die vanaf volgende maand te bestellen zijn heb jij vogende week al in huis! En vanaf vandaag in de pre-order, de nieuwe Stampin’Up! trimmer en de Christmass time suite… en die zijn allebei geweldig!


De starterkit is de beste aanbieding in de gids, en hij geld altijd! Je zoekt voor € 175,- aan producten uit en je betaald €129, daarna heb je 3 maanden lang korting van 20% op het hele assortiment. En daarna? Mischien blijf je langer demo of mischien stopt het avontuur als demo. Het maakt niets uit.

Blijf je demo dan help ik je waar je kan, daarvoor volg ik zelf ook training en ik deel mijn lessen graag om elkaar samen verder te helpen. Heb je er zin in? Ik wel!

Ja ik ga ervoor! Wat moet ik doen?
Pak de catalogus erbij en zoek de producten uit die je in je startpakket wilt, ik wil je graag helpen als je dat lastig vindt maar je mag het ook helemaal zelf doen. Daarna klik je  HIER je op de link waarna je je inschrijft als demo en het startpakket besteld, welkom bij de club!
Ingewikkeld? Dan doen we het inschrijven en uitzoeken van het startpakket samen, bij jou of bij mij thuis, via messenger of met de telefoon in de hand.

Maak er wat van!
*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.