Project Life en Corona

Tja, dat is me wel wat! De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en we zijn er behoorlijk mee bezig. Hoe houden we het binnen de perken en beheersbaar, de hele wereld staat eigenlijk op z’n kop en het Covid-19 beheerst het nieuws volledig.

Dat betekent ook dat het terugkomt in mijn Memorie keeping, ik houd foto boeken bij op de PL (Project Life) methode. Hierbij gebruik je pocket pages waarin je de foto’s en kaartjes schuift. En bijpassende kaartjes zijn er natuurlijk niet… maar die kan ik wel zelf maken! Wil je dit ook gaan vast leggen dan kun je mijn pdf’s hiervoor downloaden en zelf uitprinten.

Het zijn drie bestanden omdat ik nog niet weet hoe ik ze allemaal in 1 pdf krijg 😉

Maak er wat van!
*Suze*

2 gedachten over “Project Life en Corona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.