Samenkomen in de kerstvakantie?

Nee dat is niet zo logisch als het lijkt dit jaar, maar het kan ook anders! Als je nu iets leuks maakt, me wat lekkers erin, opstuurt en dan er tegelijk van genieten tijdens het beeldbellen? Dan ben je toch een beetje samen 😉

Dat is wat ik had bedacht met dit lieve weggevertje. Er zit nu chocomelk in met speculaasje maar ik ben ook voor een versie met chocolade en gluhwein 😀

Als je hem met e post verstuurd zijn speculaasjes misschien niet een goed idee, of je moet van kruimeltjes houden. Mini Marshmellows zijn dan een lekker alternatief en passen er heel goed bij.

Hoe maak je deze leukerds? Ik heb het in de workshop van 11 december gepresenteerd, de video is nu terug te kijken op mijn YouTube kanaal.

Maak er wat van!
*Suze*

Stampin’ Up materialen zijn via mij te bestellen, in de online winkel of via mail info@creatiefduo.nl . Let op, een deel van de gebruikte materialen zijn afkomstig uit de najaarscollectie 2020 en kunnen uitverkocht zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.