We gaan op naar de zomer, al weet het weer dat nog niet helemaal zeker ­čśë Maar uit de silhouette studio store krjgen we vandaag wel iets zomers, een schelp. Mooie grote print van een schelp en leuk voor op een vakantie ontwerp.├é┬áWe hebben al eerder schelpen gekregen en toen├é┬ámaakte ik daar onderzetters mee. Nu moet het dus wat anders worden..

 

Tadaa! Het bestand is ietwat aangepast. Ik heb een aantal lijnen verwijderd zodat er meer tussen ruimte ontstond. Daarna heb ik een vakantie foto genomen en er achter geplaatst zodat deze in de schelp valt. En dan de tekst binnen de lijnen: afzonderlijke zinnen getypt en deze naar de schelp gebracht, deze techniek is zo ontzettend leuk en handig, en ik heb er een filmpje van gemaakt zodat je weer met me mee kunt kijken.  In plaatjes zien  hoe dat moet? Het is hier uitgelegd. 

Dit is nu een print layout geworden maar je kunt de schelpvorm natuurlijk ook uitsnijden en dan over een foto leggen.├é┬áZo maak je ├é┬áje eigen embellishments en overlay’s voor scrapbooking en project life

 

*Suze*