Ik bedruk nog weinig kleding maar met deze aanvulling kan daar wel eens verandering in komen! Uv inkt, ben je binnen dan zie je weinig tot geen kleur, ga je naar buiten in het zonlicht dan beginnen de kleuren te verschijnen. Echt toverachtig leuk!!

In het kort: je brengt de verf op met een kwastje of sponsje, laat het drogen, fixeren met het strijkijzer en je bent klaar. Ik heb voor beide kinderen een shirt gemaakt, de eerste was een donkerblauw shirt van de hema. Ik sneed van sticker vinyl het sjabloon, plakte eerst de zon erop en verfde deze geel, deze laag laat je dan drogen. Vervolgens het volgende sjabloon erop en de tekst blauw geverfd.  Donkere kleuren moet je eerst voorbewerken met witte verf.. doe je dat niet dan verschijnen de kleuren niet zo helder als je zou willen. Ik was ongeduldig dus dan is dit je resultaat:

Links zie je de binnen versie en aan de rechterkant de buiten foto.  Het shirt is nog niet gestreken dus ik kan het weer uitwassen en opnieuw beginnen, dus ook handig voor tijdelijke ontwerpen 😉

En toen het tweede shirt:  ditmaal voor wit gekozen en eerst met flex, glitterflex en ‘glow in the dark’- flex de spookjes aangebracht, 4 van de spookjes daarna geverfd en dan is dit je resultaat.

 

Binnen

 

Buiten

Hoe cool is dat! En de glow in the dark werkt ook helemaal perfect, dus dit shirt is binnen, buiten en in het donker bijzonder 😉

Ik heb nog meer mooie ideeën maar ga eerst genieten. Afgelopen weken heb ik hard meegewerkt aan de opbouw van het festival Welcome To The Village in Leeuwarden, dat gaat vandaag beginnen en dan dat is de start van onze vakantie. Dus tot later, maak er wat moois van!

*Suze*