Het feest is geweest, de tafel is leeg, maar wat stond er nog meer op tafel? Natuurlijk de taart, en daarnaast nog cupcakes en koekjes. Maar ook snoepgoed als dynamiet en oogballen. De oogballen zijn gewone pepermuntballen maar opgeleukt met eetbare inkt (taartdecoratie). De ‘Sheep Creep’ cupcakes hebben een vachtje van mini spekjes en een kopje van fondant.

Lekkers skylander

 

dynamiet dropjeschompie chunks De dynamiet staven zijn gemaakt van drop met een aardbei veter eromheen geknoopt.

En dan de meloen, een beetje creatief messenwerk en je hebt deze geweldige chompie!

 


Voor deze sweet table  maakte ik verschillende items met de Silhouette. Als eerste waren er natuurlijk de vlaggetjes, de buurjongen die in juni jarig is heeft ze ook alvast gevraagd dus ze vallen in smaak bij de doelgroep.

skylander vlaggetjes

Daarnaast gebruikte ik eenvoudig een print van dezelfde elementen om op de waterflesjes te plakken. Dit ‘levenswater’ werd gretig opgedronken, een enkeling vroeg er ranja bij. Als je verschillende kleuren ranja gebruikt zou je zels de flesjes in de juiste kleuren van de elementen kunnen maken, ik heb me nu beperkt tot gekleurde wikkels om de flesjes.

skylander waterfles

En dan de chompie ballonnen! Groene ballonnen met een grote mond 😉 Een sticker op een balon plakken valt trouwens niet mee… maar als je de ballonnen vervolgens ophangt valt dat helemaal niet op, het ziet er gewoon cool uit!

chompie balloon

Ik heb de verschillende onderdelen in een download bestandje gezet. Heb je een een jongen onder de 10 jaar in huis dan zal je hem er vast een plezier mee kunnen doen.

De volgende verjaardag is weer in februari, ik kan nu dus even rustig aan doen…

*Suze*

Skylander party items
Skylander party items