SMS – Sharing sunshine

Een kaartje stempelen ingewikkeld? Helemaal niet! Een nieuwe video in de serie Snel en Makkelijk Stempelen of Start Met Stempelen waarin ik je laat zien hoe leuk en eenvoudig het is om zelf een mooi kaartje te maken.

Zo zie je dat je niet veel nodig hebt om een leuk kaartje te maken , twee kleurtjes waren weer genoeg!

Werkbeschrijving

  • Stempel het centrum van de zon met gele inkt, ik stempel eerst een keer af zodat ik een lichtere tint geel krijg
  • Dan stempel ik de rand eromheen, zonder af te stempelen en met afstempelen zodat ok verschillende tinten geel krijg
  • De streepjes om de zon stempel je in Poppy Parade, een frisse rode kleur.
  • Ook het gezichtje en de roze wangetjes in het rood, de wangetjes zijn lichter door weer even af te stempelen
  • De teksten stempel je afwisselend in geel en rood
  • …. + een extra zonnetje op de envelop!

Zie je dat het snel en makkelijk is!

Maak er wat van!
*Suze*

Stampin’ Up! materialen zijn bij mij te bestellen, klik op de  foto hieronder om direct naar de webshop te gaan of stuur me  een mailtje – info@creatiefduo.nl- en ik zorg ervoor dat jij er snel mee aan de slag kunt. 😊

Product List

Clear Block D
€ 10,50