SMS – Snel en Makkelijk Stempelen met de Painted Poppies

Een kaartje stempelen ingewikkeld? Helemaal niet! Een nieuwe video in de serie Snel en Makkelijk Stempelen of Start Met Stempelen waarin ik je laat zien hoe leuk en eenvoudig het is om zelf een mooi kaartje te maken.

Ik gebruikte de Notitie kaartjes en enveloppen, die zijn al pasklaar om gestempeld te worden en het is een handig formaat. Ik stempelde met de Painted Poppies stempelset, een randje van blaadjes en in het midden de bloem. De bloem is ingekleurd met een Blender pen.

Deze pen heeft een kleurloze vloeisof en je neemt de kleur op van je inkt-kussen. Op de manier kun je met elke kleur inktpad die je hebt gaan inkleuren.

Werkbeschrijving 

  • Ik leg een papiertje onder de kaart, zo word niet mijn hele werkblad vies 😉
  • Met de kleur Pear Pizzaz maak ik een randje langs de kaart
  • Met de zwarte Memento inkt stempel ik de klaproos
  • De bloem kleur ik in met de blenderpen – ik neem de inkt op van mijn Poppy Parade inktpad voor de bloem, en van de Pear Pizzaz voor het blaadje en de steel.
  • De tekst komt uit een andere stempelset en ik stempel weer met zwarte inkt

Zie je wel dat het leuk en makkelijk is!

Stampin’ Up! materialen zijn bij mij te bestellen, klik op de  foto’s hieronder om direct naar de webshop te gaan of stuur me  een mailtje – info@creatiefduo.nl- en ik zorg ervoor dat jij er snel mee aan de slag kunt. 😊

Maak er wat van!
*Suze*

Product List
Painted Poppies Cling Stamp Set
€ 28,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Basic White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Poppy Parade Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pear Pizzazz Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Blender Pens
€ 14,50