Stampin Up Demo worden, lijkt je dat wat?

Ben je enthousiast geworden ver de producten van Stampin Up en wil je je enthousiasme delen en je hobby betaalbaar houden? Dan is demo worden het antwoord 😉

Je geeft workshops, thuis parties, demonstraties of misschien juist online informatie en inspiratie. Het is net wat jij wilt en hoe je dat wilt doen. Een mooie manier om je hobby te delen en tegelijk iets aan te verdienen.

En nu ook nog eens extra aantrekkelijk want tussen 2 en 30 juni krijgt iedere nieuwe demo  twee gratis stempelsets naar keuze, naast de starterset!  En het allerbeste: je kunt uit de gehele nieuwe jaarcatalogus kiezen! Als jouw verlanglijstje al  €129 is, is het al leuk om in te stappen. Je mag dan namelijk voor €175 uitkiezen (betaalt €129,-)  én je krijgt dan nog die 2 extra stempelsets erbij Zin in?!

gratis stempelsets voor nieuwe demo

Hoe werkt dat? Je kunt je zelf online aanmelden bij Stampin Up of je meld je via de mail aan, dan gaan we samen aan de slag om het proces af te ronden. Om demo te worden kies je altijd iemand als je ‘upline’, je komt bij mij in het team en ik kan je helpen met de vragen die je hebt.

Vervolgens kies je je starters set uit ter waarde van €175,-, en ook nog twee extra stempelsets. Je betaald slechts €129,-, dat is een goed begin 😉 Binnen een week heb je je spullen in huis en kun je van start, deel wat je maakt met vrienden, familie en bekenden en laat hen ook zien hoe mooi de producten van Stampin Up zijn..

Maar als je niet verder wilt? Dan stopt het vanzelf af en heb je gebruik kunnen maken van het  startpakket.

Wil je meer weten? Mail of bel me even en ik help je graag verder.

*Suze*

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.