Stampin’ Up! workshops

Wil je eens echt kennismaken met de producten van Stampin’ Up!, of gaat het alleen om een gezellige activiteit voor de personeelsvereniging of vrijgezellenfeestje? Stampin’ Up! is altijd een leuk idee

Kaartbuffet – elke maand
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan tenminste 10 verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt tenminste 3 kaarten maar meer mag ook.
Kosten voor deelname €12,50  voor 3 kaarten.  – Neem je eigen lijm, schaar en dimensionale mee. Bij een bestelling is de workshop als snel gratis, vraag naar de voorwaarden.
Kijk voor de exacte data in de agenda

Kinderfeestje – op aanvraag
Lekker knutselen, dat vinden veel kinderen leuk, en dan ook nog met stempels en mooi papier! We maken een leuk doosje en 2 kaarten. Mijn dochter Doutzen van 12 kiest hiervoor de leukste projecten. De stempels en materialen zijn dus ook echt afgestemd op de kinderen.
(duurt 2 uurtjes – ik kom thuis bij je langs – €12,50 p/kind)

Youtube
Alvast kennismaken met producten en technieken, dat kan ook via youtube. Er staan al verschillende filmpjes op waarin ik je laat kennis maken met verschillende producten en technieken. Zoals de workshop serie Stempelen voor beginners.

Zelf gastvrouw zijn bij een workshop

Wil je een Stampin’ Up! workshop bij jouw thuis houden voor je vriendinnen en/of vrienden en creatief aan de slag gaan? Dan regel jij de versnaperingen en kom ik met mijn ideeën en spullen. Een lege tafel met genoeg ruimte voor alle deelnemers is de enige andere vereiste.  Als gastvrouw of -heer van een Stampin’ Up! workshop kun je in aanmerking komen voor het volgende:

  • Jij krijgt gratis de Stampin’ Up! catalogus.
  • De voorbeelden en het resultaat van de demo Stampin’ Up! zijn voor jouw
  • Als er genoeg bestellingen worden geplaats krijg je een bedrag te besteden aan 
    Stampin’ Up! producten
    . De grootte van dit bedrag hangt af van de totale bestelling die gedaan is tijdens jouw workshop.
  • Als  gastvrouw kun alleen jij de speciale hostess Stampin’ Up! stempels bestellen buiten de gebruikelijke catalogus producten om.
  • 50% korting op een product van Stampin’ Up!, wanneer de totale bestelling gedaan tijdens jouw workshop meer dan 450 euro bedraagt. Bijzonder leuk als je toch eens de BigShot wilt aanschaffen of een uitgebreide stempelset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.