Stampin’Up! catalogus

Als je hier klikt kom je via mijn demo- website in de webshop uit waar je alles kunt vinden. Dit vind ik zelf altijd makkelijk zoeken. 😉

De nieuwste voorjaarscatalogus

1 + 1 gratis kan ook! De sale a bration periode is begonnen. Bij elke €60 die je besteed mag je iets uit de SAB catalogus zoeken. En daar zit dit jaar ook een mooie Nederlandse set bij.

De papieren is gratis af te halen of  stuur ik naar je op tegen vergoeding van de verzendkosten. Gewoon even komen kijken? Dat mag, je bent op de maandagavonden van harte welkom. Dan laat ik je de catalogus en de materialen zien. Stuur even een berichtje en kom gezellig langs.

As PDF downloaden, dat kan natuurlijk ook:


 

 

 


Het zijn bijzondere mooie boeken, natuurlijk staan  alle producten van Stampin’ Up! erin.
De stempels zijn op ware grote afgedrukt, zo weet je precies wat je besteld. Daarnaast vind je op vrijwel elke bladzijde naast de producten ook voorbeelden en ideeë . Kortom een mooi ideeënboek met bijna 200 pagina’s creatief kijkplezier.

Wat je nog even moet weten
Stempels zijn er in 3 verschillende soorten.De eerste twee soorten zijn van rood rubber. Je hebt de clear mount stempels (voor op je clear blok) en je hebt wood mount stempels (op meegeleverde houtblok(jes)
Tip! plak nooit de meegeleverde sticker op de clear mount stempels. Het is niet eenvoudig ze goed te laten kleven aan je clear blok. Plak ze in je bewaardoosje, handig voor het overzicht.

De derde soort is van Photopolymer. Dit zijn doorzichtige stempels die ontwikkeld wordt onder invloed van licht. Ze verkleuren door gebruik (vooral met rode inkt) maar dit beïnvloed het stempelgedrag van de stempels niet.


Waarom bestel je via een demonstratrice, dat hoeft toch helemaal niet?

Dat klopt, je kunt je producten direct bij SU bestellen en voor jouw maakt dat geen verschil in de prijs. Het verschil zit hem in de service en de waardering daarvan. Je demonstratrice wijst je op aanbiedingen, geeft je ideeën om te maken, helpt je met uitzoeken, geeft je advies en verzorgd je bestelling. En daar staat geen salaris tegenover…tenzij jij via je demo besteld, een klein deel van de omzet vormt onze inkomstenbron. Dus als je waardeert wat we voor je doen is het fijn als je via ons je bestelling laat verlopen, dat kan door te shoppen via de link bovenin (in de SU shop staat dan bovenin ‘ You are shopping with Suze Bonnema Bonnema’ ) of dat kan door een bestelling door te bellen of te mailen. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.