De StarWars feesttafel was al snel versierd met het oude en nieuwe speelgoed, maar daarnaast  heb ik nog wat printjes gemaakt die ik met jullie kan delen. Het is misschien een heel saai blog-bericht maar heel praktisch als je een StarWars feestje wilt geven 😉

Eerdere berichten gemist? Hier is de complete tafel  en in het volgend blog bericht is kort uitgelegd hoe je al dat lekkers op tafel kunt zetten.

Als eerste de menukaartjes, eenvoudig uitprinten, uitknippen en op een zwart kaartje plakken.starwars menukaartjes

 

 

Dan de R2D2 ranja tap. Deze ranjatap is verkrijgbaar bij de Hema of Bazar. Ik heb een blauwe uitgezocht en daarop dit A4-tje geplakt, uiteraard nog even een opening knippen voor het kraantje.

R2D2 ranja tap

 

 

 

De traktatie vlaggetjes. De initialen van onze zoon zijn RB en hij werd 8 jaar, daarom maakte ik vlaggetjes van RB-8. Nu begrijp ik dat niet alle jongetjes RB heten of 8 jaar worden, daarom maar gewoon BB-8. Uitprinten en om een sateprikker vouwen.
stormtrooper traktatie starwars

 

 

 

De letters ‘Riemer’ zijn van vorig jaar en gekocht bij de Xenos, toen maakte ik daar afbeeldingen van Skylanders op en ook de tutorial hoe je afbeeldingen als achtergrond gebruikt.  De Stormtrooper vond ik op het internet en staat nu op het starwars pinterest bord.

Nog een laatste handige tip, het lettertype is als ‘Star Jedi’ op dafont te vinden.

– May the force be with you –
*Suze*