Verslag van het Stempelfeest en de gemaakte projecten

Wat was het leuk!! ( en je kunt nog in de herkansing…) Het was gezellig met de deelnemers in de zaal én met de deelnemers thuis. Twee maal een live verbinding via het internet, zo was het extra leuk om even mee te kijken en om anderen bezig te zien. We begonnen de dag met lekker kokoskoekjes en een speciaal cadeau glas, ook was er een heerlijke lunch en chocolaatjes op de middag. Dat waren de extraatjes om er echt een dagje uit van te maken. Lekker dagje creative-tijd voor jezelf 😉

Een speciale dag dus, met speciale projecten. De deelnemers kregen 3 papierpakketten en werkbeschrijvingen. En als ondersteuning van de uitleg had ik vooraf ook video’s opgenomen, zo was het vanaf afstand voor iedereen goed te volgen. En om thuis nog eens na te kijken natuurlijk.

En wat is er gemaakt? Een ‘plop’ doosje waar de kubussen uitspringen, een boek waarin laatjes zitten voor je geheime chocolade voorraad en box vol labels waarmee je klaar bent voor cadeautjes en kaarten.

We gebruikten het Gilded Autumn papier met zijn mooie glans, het vrolijke Trimming the Town en het stijlvolle Peony papier.

Wil jij deze projecten ook maken? Dat kan! De projecten zijn samen voor €47,50,- te koop (excl verzenden). Je krijgt voor elk project het pakket met materialen en toegang tot de instructie video op YouTube.

Wil je een of twee van de pakketten bestellen dan betaal je €16,50 per stuk (verzenden €4,-) Klik hier voor de opties.

En weet je wat, het volgende event staat ook al gepland! Het is nog even wachten maar op 6 maart ben je weer welkom voor een SUperleuke dag. Schrijf het alvast in je agenda, de kaartverkoop begint in januari.

Maak er wat van!
*Suze*