Stempelfeest Live!

Een hele dag creatief! Een dagje uit en bezig met je favoriete hobby, de mooiste stempels inkt en papier
Zaterdag 3 oktober is het Stempelfeest Live. We hebben alle ruimte en tijd om weer samen creatief te zijn. We maken diverse projecten in 3D, kaarten en decor. Het wordt Superleuk!
Kosten zijn €55,- per persoon. Daarvoor krijg je een lekker lunch, koffie en thee en de hele dag onbeperkt gezelligheid en creativiteit!

Voor het stempelfeest ontvang je nog extra informatie waarin gevraagd wordt zelf ook materialen zoals snijmachine, schaar, lijm .. etc, mee te nemen. 

Wie is er toe aan een dagje uit? Geef je samen op voor dit heerlijke dagje uit ( minimale leeftijd is 17 jaar)

Is het je nog te onzeker om je voor een evenement op te geven, woon je te ver weg of heb je die dag geen tijd Geen probleem, je kunt ook voor de online versie kiezen! Met uitgebreide instructies, opgenomen video’s (die beschikbaar blijven, je kijkt ze dus onbeperkt terug) en een online spreekuur op 3 oktober. Het workshop-pakket mét je presentjes wordt opgestuurd en je gebruikt thuis je eigen inkt en stempels om alles te maken. Alles wat gestanst of gesponst moet worden doe ik voor je. Geef je voorkeur aan op het inschrijf formulier.

NB. de video’s zijn wel online maar alleen toegankelijk voor diegenen die de workshop hebben geboekt.

Schrijf je uiterlijk 12 september in, tot 19 september op aanvraag ivm bestellen van de materialen en het maken en evt toesturen van de pakketten.

Wijkcentrum Markant 2019

2 gedachten over “Stempelfeest Live!

  1. Suze Bericht auteur

   Dag Linda,
   De prijs voor de online variant is €55, dit is dan inclusief het verzenden van het worskhoppakket, presentjes, video’s en online spreekuur.
   Groetje Suze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.