Sticky toffee cake en en een geboortekaartje

Met een nieuwe keuken moet er ook weer geoefend worden met de oven, en omdat ik al weet dat ik een bakboek van de Sint krijg ben ik alvast begonnen met testen. Dit was het eerste wat ik er uit toverde! Een heerlijk smeuige sticky toffee cake met dadels en pecannoten. Het recept staat op 24 kitchen, ik heb alleen de walnoten vervangen voor pecannoten.  Het is echt een tractatie die ook heel lang smeuig blijft, een echte aanrader dus. En de oven is goedgekeurd 😉
Pecan en dadel cake

En de overburen zijn voor het eerste opa en oma geworden, een feestelijke gebeurtenis. Dus dat verdient een kaartje. Ik maakte deze in zachtroze met wit, en wat zwart en goud. De wolkjes zijn gemaakt met de tree builder punch, de sterretjes zitten in de starlight thinlits (kerst catalogus). De hartjes op de envelop maakte ik met het hartjes stencil.

baby-kaartje-wolk
geboortekaartje-wolk


*Suze*

NB. Vandaag laatste dag van de online extravaganza SU!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.