SVG bestanden in silhouette studio – designer edition installeren

In het studio programma kun je zelf hele mooie bestanden aanmaken of kopen in de silhouette store. Maar er zijn meer mogelijkheden, de SVG bestanden. Vaak uitgebreide pakketten waarmee je indrukwekkende projecten realiseert. Zeg nou zelf, zo zou jij toch  graag de bonbons bij de thee willen serveren..

Thee pot en thee kopje SVG

Thee pot en thee kopje SVG

Wil je SVG bestanden kunnen gebruiken dan heb je daarvoor de Designer Edition (DE) van silhouette nodig. Deze kun je op verschillende manieren aanschaffen. Je koopt  in feite een code waarmee je de DE in het studio programma activeert.

De DE kun je voordeliger kopen op SVG.tools hij kost hier $ 33,– en dan krijg je nog een extra tegoed van $ 10,– om leuke bestanden te kopen op SVG.cuts

In verschillende webshops kost de DE € 49, dus dat scheelt wel heel erg veel.

Als je de DE gekocht hebt, krijg je per mail een activeer code, deze code moet je invoeren in je Studio software. Dit doe je door in de bovenste werkbalk het menu Help  te openen en vervolgens te kiezen voor activeer licentie sleutel, vervolgens voer je de code in.

Nu kun je dus met je Studio software ook SVG bestanden openen, maar hoe doe je dat? Dat lees je hier.

*Nancy*

3 gedachten over “SVG bestanden in silhouette studio – designer edition installeren

 1. suus

  Hallo , ik kwam deze oudere info tegen omdat ik zocht naar of je een svg file nodig hebt ( die moet je apart bij een ontwerp kopen op de silhouette store als je het DE programma aanschaft of kun je anderen files zoals jpeg, png dxj enz dan ook nog gebruiken met de DE ?
  Bedankt voor je info zeer bruikbaar .

  1. Suze Bericht auteur

   Hoi Suus,
   Nee je hoeft geen SVG bestanden te kopen om de DE te gebruiken. Maar de DE versie kan deze bestanden wel lezen itt de basis versies. Andere bestanden kun je in de basis editie ook gewoon op je werkblad plaatsen om er daarna zelf een snij bestand van de maken door deze te traceren.
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.