Ja het is eindelijk zover! Ik heb al jaren de Silhouette Cameo, daar kwam de Curio bij en zo maakte ik al heel veel moois. Ook bedrukte ik wel eens een shirt, of slabbetje , etuis e.d  Dit deed ik altijd met het strijkijzer, want een pers in huis halen dat is weer een apparaat erbij … Maar daar is nu verandering in gekomen, ik heb een pers aangeschaft! Ik heb gekozen voor een dwergpers omdat deze minder ruimte innneemt, en het valt me echt mee hoe groot hij is.

– Op de foto zie je hem staan op een hoekje van het aanrecht –

Dan aan de slag, we moeten elkaar nog leren kennen maar je gaat er vast mee over lezen. Het is me al gelukt om de instellingen te veranderen van Fahrenheit naar Celcius. Je drukt de beide pijltjes tegelijk in, een paar seconden totdat het display gaat knipperen. 00 betekend  Fahrenheit, 01 betekend Celcius.

En dan natuurlijk proberen. Mijn zoon is erg blij me zijn Fornite t-shirt, de buurjongen heeft een youtube kanaal ‘ Drone Viral’ en heeft nu zijn eigen merchandise en ik heb voor mezelf een hemd bedrukt met ‘ Metal Kitty’  in glitterroze 😉

      

Nu gaan we er eerst een weekeindje tussenuit en daarna gaan we ons voorbereiden op een bruiloft. Voor de bruiloft maakte ik al hele leuke dingen met de Silhouette en de Curio, maar dat kan ik nu nog niet delen natuurlijk 😉

Maak er wat van!
*Suze*