Teamwork

Als stampin’ up! demonstratrice werk je zelfstandig maar maak je ook deel uit van een team. Een soort familie van creatieve collega’s dus. Ik maak deel uit van het ’treasureteam’ waar Jose het opperhoofd van is , zij organiseerde gisteren het jaarlijkse teamtreffen en dat was heel gezellig 😉

Een leuk onderdeel van een treffen is het uitwisselen van gemaakte projecties, de swaps. Zelf had ik ook een kleinigheidje gemaakt, een leuke knijper. Versiert met de washi tape uit de so you album kit en stempels van de round array set.

En wat kreeg ik allemaal mee….heel veel zoals je ziet!

De diversiteit van Stampin' up!

De diversiteit van Stampin’ up!

 

Thuisgekomen heb ik samen met een deskundige jury (van 6 en 8 jaar oud) de top vijf samengesteld.

5 favorieten

5 favorieten

In willekeurige volgorde maar wel met de klok mee.

* Helemaal bovenaan, een moestuintje van de AH door Inge

* Een ontwerp van Sharon Richardson, Doutzen was helemaal weg van het glimmertje 😉 Een mooi boekje waar je eenvoudig pasjes, papiertjes of foto’s in kunt steken, heel leuk ontwerp!

* Dit is bijzonder, Janine Pont maakte zelf papier in haar badkuip en in het papier zitten bloemenzaadjes. Het papier versnipper je en verspreid je over de tuin voor een bloemenweelde waar de vlinders dol op zijn.

* In het midden, Riemer (6) ging meteen voor het ‘patroon’ zoals hij zegt, hij houd van regelmaat en van snoep..

* Hilda maakte de verpakking met een leuke sluiting van hartjes, mooi gevonden, en de sleutelhanger in de verpakking was natuurlijk ook een geweldig leuke verassing.

Maar de sterretjes, de chocolade eitjes, de doosjes, de boekenlegger, het kaartje met afscheidbare label, de kersenbonbon met label, de cupcake topper, de  de … wat was het allemaal leuk! Dus mooie nieuwe ideeën opgedaan, nu weer tijd vinden om ermee aan de slag te gaan 😉

Deze nam ik mee: knijpertjes me washi tape uit de so you kit en stempels it de round array set.

Deze nam ik mee: knijpertjes me washi tape uit de so you kit en stempels it de round array set.

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.