En van de dingen die ik heel graag wilde proberen met mijn machine, het schrijven / tekenen met de Foil Quill! Ik ken mensen met een prachtig handschrift die uit de vrije hand de mooiste dingen maken, maar ik zelf dus niet. Maar gelukkig ben ik wel handig met de computer en Silhouette Studio dus kan ik toch hele mooie dingen maken!

Ik gebruikte het gratis bestand van de week (6-12 okt 2020) met de tekst Spooky Season. Supermooi lettertype dat ik liet tekenen met goud op zwart papier, daarmee krijg je een prachtig contrast. Het cardstock en het dessinpapier erachter zijn van Stampin’ Up! (Cajun Craze en Gilded Autumn) Met deze herfstkleuren maakt dat het geheel mooi af.

De Foil quill zal ik zeker nog meer gaan testen en daarvan verslag doen, het begin is er! Zie je hoe mooi de glans is als het zonlicht erop valt, het staat gewoon echt sjiek ..

De letters zijn opgevuld met een sketch patroon (het onderste menu knopje aan de rechterzijde). Ik gebruikte het rooster effect/ ruitjes, en het schuine streepjes effect, op deze manier worden de letters en vormen mooi opgevuld.

Heb je al een Foil Quill of wil je er nu ook een?
Maak er wat van!
*Suze* šŸ˜‰