Vaderdag in je project life album – SU

Ja natuurlijk, alle mooie momenten komen in je foto album dus ook vaderdag! Ik heb er een speciaal kaartje voor gemaakt, deze kan ingevuld worden door de kinderen dof misschien moet je ze nog een handje helpen.

Pl kaartje voor vaderdag SUHet kaartje is 10 x 15 cm en is dubbelgevouwen tot 10 x 7.5 cm. In de binnenkant kun je een foto of een tekening maken en iets moois bijschrijven. En door het formaat past natuurijk ook heel mooi in papa’s portemonnee…

fathersday PL card

De buitenkant is gestempeld met achtergrond uit  ‘Going Global’  De banner en de teksten zijn van  ‘Thoughfull Banners’ . Dit is een nieuwe stempelset met heel veel losse teksten, ideaal om de verschillende woorden te combineren!. De gebruikte kleuren zijn mint macaron en tip top taupe.

De binnenkant heeft een achtergrond stempel van de ‘World map’ Daarop iets kleiner gesneden whisper white, de hoekjes er uit gehaald met een ronde pons en de randen zijn geinkt met een sponsje voor een wat stoerdere look. De teksten zijn gestempeld uit de PL stempelsets ‘Happy Times’ en ‘Memoires in the making’.

binnenkant Pl kaart vaderdag

Lekker stoer toch! Ik heb het formaat van het kaartje zo aangepast dat zijn in mijn pocket pages passen, natuurijk kun je deze ook juist groter maken zodat het een echt formaat kaart wordt. Het wordt in ieder geval een mooie herinnering om te bewaren .

*Suze*

thoughtful banners

thoughtful banners stamp set en pons – bundel prijs €42,25 – bestelnummer 142330

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.