Verjaardagskaarten altijd bij de hand – SU

Dat is voor mij tenminste een voordeel. Met de stempels in huis heb je voor elke gelegenheid wel een kaartje in huis, en je mag hem nog zelf maken ook, veel leuker dan kopen 😉

Hier een kaartje voor een klein vriendinnetje. Ik stempelde de ballonnen in verschillende kleuren en daarin weer de vrolijke teksten. Een taart en wat paillettjes maken het helemaal feestelijk.
verjaardag ballonnen

Stempelset: Celebrate Today en Big Day
Kleurtjes: Crisp Cantaloupe, Strawberry Slush en Daffodil Delight


Wil je ook eens verjaardagskaarten komen maken? Ik geef verschillende workshops en samen prikken we daarvoor een datum en plaats. Dit is ook erg leuk als activiteit voor personeelsverenigingen.

Kaartenmaak workshop – € 15,00 per persoon
Tijdens deze workshop gaan we ca. 2 uur aan de slag om kaarten te maken in diverse thema’s. Het thema van je kaart kun je aan het begin van de workshop bepalen aan de hand van de diverse voorbeeldkaarten.  In overleg kunnen we ook vooraf een thema vaststellen; verjaardagskaarten, baby kaarten, als-het even-tegenzit-kaarten, bloemen, dieren etc.

Uitgebreide workshop – € 40,00 per persoon
Dit is inclusief materialen twv.€ 35,95.
Bij deze workshop werken we met een vooraf te bestellen starterspakket (Everyday Occasions Cardmaking Kit). In dit starterspakket zit alles wat je nodig hebt om 20 kaarten te maken. Dat gaat ons waarschijnlijk niet allemaal lukken in deze tijd maar je kunt thuis wel meteen verder met de meegekregen materialen
kaarten maken set

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.